Disclaimer

Uitgever

CHRONO Flex is een SASU naar Frans recht met een kapitaal van € 1.649.000, ingeschreven in het handels- en ondernemingsregister van Nantes, Frankrijk onder nummer RCS B 401 282 553, met maatschappelijke zetel op het adres 13 rue Olympe de Gouges – 44800 SAINT-HERBLAIN

Btw-nummer: FR71401282553

Verantwoordelijke uitgever: 

Ontwikkelaar

Website ontwikkeld door Fruizz.

Hosting

Webhosting door OVH in Roubaix.

Contact

Voor informatie over de werking of het gebruik van deze site kunt u contact opnemen met het team van Fruizz op contact@fruizz.com

Eigendomsrecht op de website

De website chronoflex.be is een origineel werk dat als dusdanig beschermd wordt door het Franse Wetboek van Intellectuele Eigendom waarbij CHRONO Flex de houder is van alle intellectuele eigendomsrechten. CHRONO Flex is een SASU met een kapitaal van € 1.649.000, ingeschreven in het handels- en ondernemingsregister van Nantes, Frankrijk onder nummer RCS B 401 282 553, met maatschappelijke zetel op het adres 13 rue Olympe de Gouges, 44800 SAINT-HERBLAIN.

Inhoud van de website

Inhoud van de website betekent alle teksten, afbeeldingen (al dan niet met animaties), geluiden en muziek die op de Website verschijnen. Elke gehele of gedeeltelijke weergave van deze Website en de Inhoud ervan, door welk middel dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CHRONO Flex SASU, is verboden en vormt een inbreuk die aanleiding kan geven tot civielrechtelijke en/of strafrechtelijke sancties op basis van het Franse Wetboek van Intellectuele Eigendom. 

Voor wat betreft de Website en de inhoud van de Website geniet CHRONO Flex SASU ook van de bescherming die de artikelen L.341-1 en volgende van het Franse Wetboek van Intellectuele Eigendom verlenen aan producenten van databanken. Binnen de strikte grenzen van de uitzonderingen voorzien in artikelen L.342-2 en L.342-3 van het Franse Wetboek van Intellectuele Eigendom, is de volledige of gedeeltelijke extractie en/of hergebruik voor het publiek, in welke vorm en op welk medium dan ook, van welke inhoud dan ook van de Website, van een of meer onderscheidende tekens, verboden en misbruik kan aanleiding geven tot civiele en/of strafrechtelijke vervolging.

Onder onderscheidende tekens verstaat chronoflex.be alle handelsmerken, bedrijfsnamen, handelsnamen, domeinnamen of url’s, logo’s en/of andere onderscheidingstekens die op de Website chronoflex.be worden gebruikt. chronoflex.be verleent u geen enkele licentie of recht op de onderscheidende tekens die de exclusieve eigendom zijn van chronoflex.be of van derden die chronoflex.be het recht hebben verleend om ze te gebruiken.

Licentie om de Inhoud van de Website chronoflex.be te gebruiken. Door verbinding te maken met de website chronoflex.be erkent de gebruiker van CHRONO Flex SASU een gebruikslicentie te aanvaarden voor de Inhoud van de Website die strikt beperkt is tot de volgende dwingende voorwaarden:

Deze niet-exclusieve licentie is niet overdraagbaar.

Het gebruiksrecht dat aan de gebruiker wordt verleend is persoonlijk en privé: met andere woorden, elke reproductie van de Inhoud van de Website op welke drager dan ook voor collectief of professioneel gebruik, zelfs intern binnen het bedrijf, is verboden. Hetzelfde geldt voor alle elektronische mededeling van deze inhoud, inclusief verspreiding op een intranet of extranet van het bedrijf.
De licentie die hierbij wordt verleend aan de internetgebruiker die verbinding maakt met de Website staat hem/haar alleen toe de inhoud van de Website die hij/zij kiest te reproduceren voor weergave op zijn/haar computerscherm, eventueel voor het afdrukken op papier en enkel voor persoonlijk gebruik.

Toegang tot de website

CHRONO Flex SASU streeft ernaar de Website 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar te hebben. De werking van de Website kan echter worden onderbroken als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, hardware- of software-upgrades of omstandigheden waarover CHRONO Flex SASU geen controle heeft (zoals storingen in telecommunicatieverbindingen en -apparatuur).

Externe links

De Website kan eenvoudige links naar sites van derden bevatten. Deze links worden enkel aangeboden als dienst. Aangezien CHRONO Flex SASU de inhoud van deze sites van derden niet kan controleren, is elke toegang tot deze sites op eigen risico en onder uw eigen verantwoordelijkheid. CHRONO Flex SASU aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beschikbaarheid van websites van derden. U erkent dat CHRONO Flex SASU geen verantwoordelijkheid aanvaardt voor enig verlies of schade die u zou kunnen lijden als gevolg van het gebruik van deze websites van derden.

Als u een eenvoudige hyperlink naar de Website op uw website wilt plaatsen, neem dan contact met ons op via contact@fruizz.com of per post.

Vertel ons over de context, de gewenste reproductieperiode, de aard van de website en de geplande weergave. Vergeet niet uw naam, de naam van uw vereniging of bedrijf, de URL van uw website en uw contactgegevens, waaronder uw e-mailadres, te vermelden.