ONDERHOUD UW PARK MET PREVENTIEF ONDERHOUD

Vertrouw ons het preventieve onderhoud van uw hydraulische leidingen toe. Zo kunt u erop rekenen dat het aantal breuken aan leidingen en stilstanden van uw machines wordt beperkt. Voor preventief onderhoud kunt u bij CHRONO Flex rekenen op een professionele technicus uit de buurt die gespecialiseerd is in hydraulische leidingen. Onze technicus komt regelmatig langs om uw machines draaiende te houden.

Maintenance préventive, header

Voorkom defecten dankzij preventief onderhoud van uw hydraulische leidingen

Maintenance préventive, technicien

CHRONO Flex voorkomt defecten dankzij het preventief onderhoud van uw hydraulische leidingen

Of u nu actief bent in de bouwsector, milieu, transport of industrie, onze mobiele technici hebben een opleiding gevolgd over het preventief onderhoud van uw hydraulische leidingen.

Tijdens de inspectie van uw machinepark kunnen we al uw apparatuur controleren (machines voor openbare werken, lepelbaggers, huisvuilwagens, grijpers …). Vervolgens voeren we het nodige onderhoud uit op de versleten leidingen (zichtbare of onzichtbare sporen van slijtage).

Preventief onderhoud helpt niet alleen defecten te voorkomen op uw eigen werven op die van uw klanten, maar is voor u ook financieel interessanter dan een noodinterventie: de verplaatsingskosten worden niet aangerekend!

Door defecten te voorkomen, vermijdt u vertragingen op de werf, verhoogt u de klanttevredenheid en optimaliseert u uw budget!

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE  INSPECTIE VAN UW MACHINEPARK

Numéro de téléphone CHRONO Flex Belgique

TIJDENS DEZE INSPECTIE KAN ONZE TECHNICUS OOK:

De versleten leidingen op al uw machines identificeren

Identifier les flexibles usés
Advies verstrekken over de uit te voeren onderhoudsacties
Conseiller

Een kostenraming opstellen voor de vervanging van een deel van of van alle te vervangen leidingen

Devis, estimation
Het preventieve onderhoud van uw hydraulische leidingen uitvoeren
Maintenance

Optimaliseer uw budget dankzij preventief onderhoud

CHRONO Flex voorkomt niet alleen defecten, maar helpt u ook om uw budget voor hydraulische leidingen te optimaliseren.

Tijdens onze inspecties van uw machinepark maken we een inventaris van uw machines op basis van uw inschrijvingen en/of identificatienummers.
Vervolgens wijzen we de interventies (dringend, niet dringend, preventief onderhoud …) toe, zodat u uw budgetten per machine beter kunt beheren.

Dankzij een regelmatige opvolging van uw machinepark kunnen we u advies verlenen over de te vervangen leidingen en samen met u prioriteiten stellen voor de uit te voeren onderhoudswerken op basis van uw planning en uw budget.

Maintenance préventive