DEPANNAGE VAN HYDRAULISCHE LEIDINGEN TER PLAATSE

CHRONO Flex voert dringende interventies ter plaatse uit, in heel België, zowel tijdens de week als tijdens het weekend en zowel overdag als ’s nachts en ongeacht uw sector. Zo worden stilstanden tot een minimum beperkt.

Camion CHRONO Flex Belgique

Contacteer ons voor een interventie

Numéro de téléphone CHRONO Flex Belgique
Dépannage et réparation de flexibles hydrauliques

Dringende depannage van hydraulische leidingen

Onze lokale technici spelen kort op de bal en staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar in heel België om interventies uit te voeren.

Ontdek ons aanbod dringende
depannagediensten van hydraulische leidingen en onze termijnen voor interventies ter plaatse.

Een uiterst dringende depannage in minder dan een uur nodig?

Onze onmiddellijke bijstand biedt u de zekerheid van een optimale productiviteit in een recordtijd, waarbij de stilstand van uw machines tot een minimum wordt beperkt! De leiding moet overdag in minder dan 4 u worden hersteld of pas na een week? Wij passen onze prijzen aan uw behoeften aan.

Mobiele technici die opgeleid zijn in de
depannage van hydraulische leidingen

Na een briefing over uw defect en uw locatie wordt een van onze technici onmiddellijk ter plaatse gestuurd. Daar kan onze specialist hydraulische leidingen de herstelling uitvoeren of een nieuw onderdeel of de nieuwe buis installeren.

Onze medewerker begint aan het werk zodra de interventiezone afdoende beveiligd is. Tijdens het volledige proces – vanaf het moment dat de technicus zicht krijgt op het probleem, over de plaatsing van de nieuwe hydraulische leiding tot op het moment dat het interventieverslag wordt opgesteld – staat CHRONO Flex garant voor een volledige en kwalitatieve interventie die in alle veiligheid voor onze technici en uw teams wordt uitgevoerd!

Dépannage, raccord hydraulique
Dépannage, remplacement de flexible hydraulique

Vervangen van uw flexibele leidingen op alle soorten machines!

Of u nu actief bent in de bouwsector, landbouw, milieu, transport of industrie, dankzij de know-how en de opleiding van de medewerkers van CHRONO Flex kunnen we in alle sectoren interventies uitvoeren om de gevolgen van een defect te beperken.

Wij leveren ook maatwerk voor hydraulische leidingen voor alle types machines en
werfmachines – ongeacht het model en de fabrikant. Dit jaar heeft ons team bijvoorbeeld uiterst snelle interventies uitgevoerd op duizenden verschillende soorten machines: lepelbaggers, laders, tractoren, schepen, boormachines, vorkheftrucks, hoogwerkers … vaCAT, JCB, Hitachi, Liebherr, Kubota, Manitou en vele andere merken.